ONZE CLUB

Biljart_vereniging_Samonda_Die_Haghe_3_b
Beste Leden,

Beste Bezoeker,

 

Een tweetal jaren terug lag onze website op apegapen.  Om allerlei redenen werd onze website niet meer onderhouden waarbij de voornaamste tijdgebrek was van de toenmalige beheerders.

Gelukkig konden we rekenen op de medewerking van een toenmalig nieuw lid, hetzij Tiani Platteau die een nieuwe website uit de grond stampte.  We mochten rekenen op een goede samenwerking en aldus kon iedereen alvast de activiteiten en andere zaken raadplegen dewelke zich in ons lokaal afspeelden. We waren dus terug “back in business” dankzij Tiani !

 

Tijdens dit voorjaar werden we plots geconfronteerd met de aan

de gang zijnde coronacrisis met de jammerlijke sluiting van ons lokaal gedurende ruim 3 maanden. Net deze periode heeft er toe geleid dat er terug een nieuwe website in de steigers werd gezet door ons bestuurslid Andy Prieus op eigen initiatief.  Hij had ineens tijd zat gezien zijn zaak ook tot sluiting werd gedwongen.  In plaats van met zijn vingers te draaien, begon hij ermee te tokkelen op zijn computerklavier en de rest is geschiedenis.  Het is trouwens steeds de wens geweest van het bestuur van onze club om het volledige beheer van de website in eigen rangen te houden zodat we steeds ten allen tijde snel kunnen ingrijpen wanneer nodig.

Laat duidelijk zijn dat onze club evenzeer snel kon handelen met de medewerking van Tiani, maar het is niet meer dan normaal dat een website in volledig eigen beheer van het bestuur een nog betere oplossing is.

Namens het bestuur danken wij dan ook Tiani voor het geleverde werk dewelke zij volledig gratis deed, alsook Andy voor zijn initiatief om een nieuwe website op poten te zetten dank zij, hoe ironisch ook, de coronacrisis en de lockdown die dat mee bracht.

Laat ons hopen dat we van dat laatste de komende weken en maanden verlost blijven, alhoewel we ons eerder aan het omgekeerde moeten verwachten …

Met bezorgde groeten,

René De Cuyper

Voorzitter-Sportbestuurder

Koninklijke Brugse Biljartclub vzw

BESTUURSLEDEN
René De Cuyper (4).JPG-for-web-small.jpg

RENE DE CUYPER

VOORZITTER 

FEDERATIE SPORTBESTUURDER

Stephane Quittelier (2).JPG-for-web-smal

STEPHANE QUITTELIER

PUBLIC RELATIONS

Franky Van Rapenbusch (2).JPG-for-web-sm

FRANKY VAN RAPENBUSCH

BESTUURSLID

427244_10150515272727401_216743335_n-2.j

ANDY PRIEUS

BESTUURSLID

WEBMASTER

DSC_0237.JPG-for-web-small.jpg

DAVID DE GRAEVE

BOEKHOUDING

PENNINGMEESTER

DSC_0169.JPG-for-web-small.jpg

JOHAN VERCRUYSSE

SECRETARIS

CLUB SPORTBESTUURDER

Koen Saver (3).JPG-for-web-small.jpg

KOEN SAVER

BESTUURSLID