Zoeken
  • Andy

YES ! WIJ GAAN TERUG OPEN!

Bijgewerkt: jun 23We hebben er zeer lang moeten opwachten, maar vanaf zondag 27 juni kunnen wij terug onze geliefde sport beoefenen!


Zondag 27 juni vanaf 9u gaan onze deuren open en zullen de ballen terug over het 'groene' laken kunnen rollen.


Er zijn wel nog enkele protocollen die wij verplicht zijn om 'voorlopig' te blijven volgen.

- bij binnenkomst handen ontsmetten

- het dragen van een mondmasker is tijdens het biljarten verplicht

- het dragen van een mondmasker wanneer je in de zaal vrij beweegt

- wanneer je aan een tafel zit en niet aan het biljarten bent is mondmasker niet verplicht

Uiteraard zullen wij er ook alles aan doen om tijdig alles te ontsmetten en te reinigen (net zoals bij de vorige lockdown).


Wij willen al onze leden veel biljartplezier toe wensen de komende dagen - weken en maanden... Laat ons hopen dat we de pandemie nu snel kunnen 'vergeten' en dat onze deuren mogen openblijven!


Veel plezier en keep it safe!!


Definitieve heropening : we gaan openen en wel onder “winterregime” (alle dagen open behalve de feestdagen) !!

Vanaf zondag 27 juni om 09.00 uur :

Namiddagshift : vanaf 13.30 uur tot 18.00 uur (gevolgd door een half uur opkuis en dergelijke)

Avondshift : vanaf 18.30 uur tot 23.30 uur (gevolgd door een half uur opkuis en om af te ronden !!)

Zaterdagshift : vanaf 13.30 uur tot 19.00 uur

Zondagshift : vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur


Vanaf augustus : zelfde openingsuren maar … ? :

Afwachten, maar het zou kunnen dat we nog enkele passende versoepelingen mogen verwachten. Wij denken onder meer aan de afschaffing van de draagplicht van het mondmasker tijdens het biljarten zelf !! Feit is en blijft dat men binnen steeds een mondmasker zal moeten dragen van zodra men zich gewoon te voet verplaatst, net zoals in een gewoon restaurant of in een winkel !!Waar moeten we ons nog steeds aan houden als coronaverdediging :

- Handhygiëne bij het binnenkomen (gel gebruiken of handen wassen) en steeds na WC-bezoek !!

Dit moet ZEKER nageleefd worden want als iedereen dat PERFECT doet, dan schakelen we al het CONTACTRISICO uit, of zo goed als !!

- Afstand houden (1,50 m) van de collega’s in de zaal, behalve als het uw trainingspartner betreft, maar gelieve ook niet in zijn mond te gaan wonen !! Stoppen met ademen is nog beter … maar dat is nogal moeilijk … naar het schijnt !!

- Mondmasker steeds dragen, ook tijdens het biljarten. Enkel als men neer zit mag het mondmasker afgezet worden (best laten zakken in de halsstreek). Indien daar beter nieuws over komt, zal dit onmiddellijk worden medegedeeld en toegepast !! Enkel mondmaskers die naam waardig, worden aanvaard !!

- De verplaatsingen in de zaal (WC, luchtje scheppen, gaan betalen), dienen steeds via het vrijgemaakte middengedeelte van de zaal te gebeuren en vergeet uw mondmasker niet (opzetten binnenshuis) !

- Tot slot : kom steeds af naar het lokaal als je zich in een goede gezondheid verkeert !! Van zodra je zich wat minder goed voelt : blijf thuis ! Leden die last hebben met de luchtwegen : blijf thuis !!


Acties te voorzien na heropening :

Onze club zal geen clubtornooien of prijskampen meer organiseren in 2021 ! We laten onze leden gerust in die zin zodat men weer gewoon kan geraken aan de wekelijkse gewoonten van het biljarten, zonder dat er kalender- verplichtingen of te drukke tornooidagen mee gepaard gaan. Dat zorgt ervoor dat de leden meer ruimte krijgen om te biljarten, vooral ’s avonds ! Velen onder jullie zullen terug moeten “leren” biljarten, weet dat maar goed !!

We gaan wel vanaf september de gewone federatieve competities opstarten alsook het federatief tornooi André-KBBC.


Voor wat betreft de clubactiviteiten voor komend jaar 2022, gaan we eerst eens de coronakat uit de pandemieboom kijken ! Best mogelijk dat we dan van corona niet meer spreken, of jammer genoeg juist wel ! We zullen wel zien.


Mag ik elkeen van jullie, alsook uw familie en kennissen, het allerbeste toewensen ! Precies een nieuwjaarswens, maar dat is het zeker niet, jullie weten waarover het gaat !!

Voorspoedig gezonde groeten,

36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven