Zoeken
  • KBBC

Federatief seizoen 2020 - 2021 definitief geschrapt!


Hieronder bericht van de Raad van Beheer van de KBBB-FRBB.


----------

Beste leden,

Naar aanleiding van de huidige situatie en het weinig positieve nieuws voor de nabije toekomst met betrekking tot Covid19 pandemie, heeft de Raad van Beheer, tijdens haar vergadering van 30/01/2021 unaniem besloten om het seizoen 2020/2021 te beëindigen.

Deze beslissing doet ons enorm veel pijn, maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen, we weten niet wat de toekomst zal brengen. We kunnen speeldata niet voor onbepaalde tijd blijven uitstellen. Dit besluit zal sommige mensen ongelukkig maken, en wij rekenen op hun begrip.

Wij hopen natuurlijk dat de clubs snel weer open kunnen, zodat hun leden het genot van het biljarten, de gezelligheid en het samenzijn weer kunnen ervaren.

Voor dit seizoen zijn alle nationale competities stopgezet. Wij moeten misschien een oplossing vinden om de vertegenwoordigers van onze federatie op de verschillende CEB- en UMB-kampioenschappen te bepalen. Wij wachten hiervoor op de beslissing met betrekking tot de voortzetting van deze internationale kampioenschappen.

Voor dit seizoen wordt een minimumbedrag van 15€ aangerekend, deze 15€ omvat de prijs voor het maken van de lidkaart, de individuele verzekering en het begin van het seizoen.

Voor kleine kaarten wordt er 5€ aangerekend.

De verzekering van 25€ per club zal worden aangerekend, dit is een verplichting.

Voor de jeugd zal geen bijdrage verschuldigd zijn.

Er worden geen inschrijvingen in rekening gebracht voor beker van België, beker der Gewesten (nationaal), NIDM, Mixte en Alexis.

Onze grootste wens is natuurlijk om het seizoen 2021/2022 in optimale omstandigheden te kunnen starten. Wij zullen de tijd die ons rest, optimaal benutten om bepaalde projecten te concretiseren, terwijl wij tot uw beschikking blijven staan.

Zorg goed voor jezelf, je familie, je vrienden, we hebben je nodig om sterker terug te komen.

Met vriendelijke groeten

Benny Van Goethem

----------Afgezien van de afgelasting van het ganse seizoen, onthouden we ook het gedeeltelijk doorschuiven van de betaalde lidgelden (jullie hebben reeds het volle pond betaald voor 2020-2021) !!

Dit betekent dat het gewone lidgeld voor de KBBB volgend jaar slechts 15,00 EUR zal zijn.

Wat betreft de bijdragen voor de Beker van België en de toeslagen voor Ereklassers driebanden, zal hier ook een doorschuiving plaatsvinden !

Bijaldien wordt het gewone lidgeld van onze club zelf ook herbekeken voor volgend sportjaar, daar volgt later nog meer nieuws over !!


Wat er ook van zij, het wordt nu nog wachten op de heropening (definitief !??) van ons lokaal.

In zulks geval zal er weer naar hartenlust gebiljart kunnen worden, hetzij nu enkel recreatief !

Maar daar stellen zich onmiddellijk al vragen rond :

  • Tot hoe laat mag het lokaal open blijven ’s avonds ?

  • Onder welke sanitaire omstandigheden (mondmaskers !!) mag er in het lokaal gebiljart en weg en weer gelopen worden ?

  • Met hoeveel mag men achteraf een praatje slaan aan een tafel en op welke afstand ?

  • En mag er ook onmiddellijk drank geschonken worden, of mag er in het begin enkel gebiljart worden om dan nog later de bar te mogen openen ?


Enfin, we zullen wel zien, maar het zit er nog niet subiet aan te komen met ongeveer 2.400 besmettingen per dag, nog steeds !!

Hou het vooral nog verder veilig en hou je zoveel mogelijk aan de maatregelen die nog steeds in zwang zijn.11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven