top of page
Zoeken
  • KBBC

BK Multi Disciplines

Bijgewerkt op: 4 jan.Het kampioenschap van België in de verschillende biljartdisciplines komt er weer aan. Traditiegetrouw gaat dit door begin januari in het casino van Blankenberge. De start is dit jaar voorzien op zondag 07/01/2024.


Sinds enkele jaren mogen we ook rekenen op deelnames van leden uit onze club. Dit jaar doen Henk Blauwblomme, Steven van Acker en Martin Ravestyn mee in het driebanden. Hierbij komt Henk ook als federatief lid uit voor de KBBC. Henk Blauwblomme zal zijn kansen verdedigen op woensdag 10 januari. Steven zal dit een dag eerder doen op dinsdag 9 januari. Martin treedt als laatste van de 3 aan op donderdag 11 januari.


Dit jaar hebben we ook een debutant onder deelnemers, met name Dirk Acx. Dirk zal meestrijden voor de titel in de discipline 5 – kegel en mag meteen de spits afbijten op zondag 7 januari om 11u.


We wensen onze leden uiteraard veel succes in het kampioenschap van België en hopen op enkele supporters uit onze club om hen te steunen in hun kampioenschap.Multis-2004-Planning-1
.pdf
Download PDF • 2.77MB

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page