Zoeken
  • Andy

UPDATE 11 JUNI: Biljartclub blijft voorlopig gesloten

Bijgewerkt: jun 11Beste leden,


Onze biljartclub blijft voorlopig gesloten, niettegenstaande de horeca wel mag openen...


Bericht die wij kregen van het kabinet van Sport Vlaanderen:


"De minister en het kabinet sport zullen blijven ijveren voor dezelfde regeling als vorige zomer waarbij cafésporten wel waren toegelaten.

Jammer genoeg gaat de federale regering daar voorlopig niet mee akkoord en zijn cafésporten in een café dus voorlopig niet toegelaten. De FOD Economie stelt immers het volgende: " Het gebruik van groepsspelen (biljart, darts, enz.) is alleen buiten toegestaan als de veiligheidsafstand van 1,5 m gerespecteerd kan worden. Alleen zittende spelen zijn binnen toegestaan. De spelletjes moeten na elk gebruik worden gedesinfecteerd."

" De minister en het kabinet sport zullen blijven ijveren voor dezelfde regeling als vorige zomer waarbij cafésporten wel waren toegelaten."


UPDATE: 11 JUNI 2021

Er worden ons verschillende meldingen gemaakt dat wij nog steeds niet mogen openen.Ook onze bond (KBBB) is wakker geworden en meldde op hun site dat biljarten momenteel niet is toegelaten (enkel in aparte zaal) https://www.kbbb-frbb.eu/biljart-in-horeca/


Wij blijven de berichtgeving nauwlettend opvolgen en van zodra er groen licht is (of in corona kleur - oranje) zullen wij terug de deuren openen. Liever vandaag dan morgen en hopelijk komt het gezonde verstand naar boven in de Wetstraat....


Geniet ondertussen van de zon en we zien elkaar zeer snel terug !70 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven